Patarimai, pastebėjimai. Gaunasi 12 blynų. Tiekite su medumi ar klevų sirupu.
Blynus kepiau sviestu pateptoje ir vėliau popieriniu rankšluosčiu išvalytoje karštoje keptuvėje.
Naudojau smulkų cukrų, bet manau tiks ir įprastas.
![](http://img2.moteris.lt/article/5cb9e400-abe6-48d3-bc17-b0c1df12f65c/inline_image/e38f4d46-eed3-446a-8de4-40691ea90549.jpg)
Sudėtingumas. Lengvai paruošiama.
Mano recepto ir skonio vertinimas. 5/5. Tobula, kartosiu.
Ingredientai
225 g miltų
1 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
50 g smulkaus cukraus
1 vidutinis kiaušinis
1 šaukštas (15 g) sviesto, ištirpinto ir atvėsinto
Šlakelis vanilės ekstrakto
300 ml pieno
1 obuolys, nuluptas ir sutarkuotas
50 g pieniško šokolado gabaliukų
![](http://img4.moteris.lt/article/5cb9e400-abe6-48d3-bc17-b0c1df12f65c/inline_image/0ceb7016-eed1-45b3-8cd9-da0edc741328.jpg)
Gaminimo eiga
* Į dubenį įsijokite miltus ir kepimo miltelius. Įmaišykite cukrų. Centre padarykite duobutę, supilkite paplaktą kiaušinį, vanilę ir ištirpintą sviestą. Po truputį pilkite pieną ir viską išmaišykite.
* Į tešlą burokine tarka įtarkuokite obuolį ir įmaišykite šokolado gabaliukus.
* Blynus kepkite karštoje keptuvėje pateptoje trupučiu sviesto.