Reikės:
3 kietai virtų kiaušinių;
~17 puselių česnaku įtrintos keptos duonos;
70 g fermentinio sūrio;
~2 v.š. majonezo;
2 v.š.krapų;
daaaug česnako;
pagal skonį pipirų, druskos.
![](http://img1.moteris.lt/article/7ff6add7-54fe-4576-a976-4f962f930bb9/inline_image/7494246.jpeg)
Eiga:
* Kiaušinius ir sūrį sutarkuojame burokine tarka. Dedame majonezą, krapus, pagal skonį druskos ir pipirų, įspaudžiame česnako ir viską gerai išmaišome.
![](http://img2.moteris.lt/article/7ff6add7-54fe-4576-a976-4f962f930bb9/inline_image/7494248.jpeg)
* Ragaujame, jei trūksta pikantiškumo, įspaudžiame daugiau česnako, įberiame pipirų. Paruoštą užtepėlę tepame ant duonos, skanaus!
![](http://img4.moteris.lt/article/7ff6add7-54fe-4576-a976-4f962f930bb9/inline_image/7494252.jpeg)