Lengvos špinatų, sūrio ir šilauogių salotos

Lengvos, nes paprastai paruošiamos. Lengvos, nes jų suvalgęs nesijausi apsunkęs. Galbūt vienos tokios porcijos mažoka, bet ne nuodėmė suvalgyti jų kiek daugiau.

Reikės:
100-120 g špinatų lapelių,
50 g sūrio „Gorgonzola“,
saujelės šilauogių,
saujelės graikinių riešutų,
šaukštelio skysto medaus,
šaukštelio citrinos arba raudonųjų serbentų sulčių,
1-2 šaukštų alyvuogių aliejaus.

Kaip gaminti
* Gerai nuplaukite špinatų lapelius, palikite apdžiūti.
* Graikinius riešutus šiek tiek sugrūskite.
* Šilauoges perliekite vandeniu ir taip pat palikite apdžiūti.
* Sūrį susmulkinkite gabaliukais.
* Iš medaus, aliejaus ir citrinos sulčių išmaišykite užpilą ir apliekite juo visus į dubenį subertus komponentus. Išmaišykite ir ragaukite.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis