Tinginys su zefyrais

Pagerintas zefyrais šokoladinis desertas – tiesiog smaližių svajonė. Tokio daug nesuvalgysi – užteks ilgam arba dideliam būriui saldumynų mėgėjų.

Reikės:
200 g sviesto,
3 pakelių sausainių,
1 indelio kondensuoto pieno,
180 g juodojo šokolado,
5 šaukštų nesaldžios kakavos miltelių,
3-5 zefyrų.

Kaip gaminti
* Sausainius sulaužykite mažais gabaliukais ir suberkite į didelį dubenį.
* Zefyrus susmulkinkite mažais gabaliukais.
*Sviestą ir šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, įmaišykite kakavą ir kondensuotą pieną bei zefyrus. Viską išmaišykite iki vientisos masės. Užpilkite ant sausainių ir gerai viską išmaišykite.
* Sukrėkite tinginio masę į kepimo popieriumi išklotą skardą, suspauskite ją šaukštu.
* Padėkite sustingti į šaldiklį (taip greičiau) arba šaldytuvą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis