Vištienos ir kumpio suktinukai

Kaip kitaip, neįprastai paruošti paukštieną? Pavyzdžiui, su šalto rūkymo kumpiu! Derinys gali skambėti keistai, kol neparagautas. Išbandykite jo skonį ir jūs.

Reikės:
130 g mocarelos,
8 gabaliukų rūkyto kumpio,
8 gabaliukų vištienos mažųjų filė (arba 2 supjaustytų krūtinėlių),
šaukšto grūdėtųjų garstyčių,
50 g tarkuoto čederio sūrio,
žiupsnelio džiovinto raudonėlio,
druskos,
pipirų,
šaukšto aliejaus,
2 medinių arba metalinių iešmelių.

Kaip gaminti
* Mozarelą suplėšykite gabaliukais, sumaišykite su garstyčiomis ir tarkuotu čederio sūriu.
* Patieskite ant stalo po vieną kumpio juosteles, uždėkite ant po gabaliuką paukštienos, šiek tiek sūrių bei garstyčių mišinio, pabarstykite druska, pipirais, raudonėliu ir suvyniokite. Paruoštus suktinukus susmeikite iešmeliu.
* Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant nesmarkios ugnies arba pašlakstytus aliejumi karščiui atspariame inde – 180 laipsnių orkaitėje apie 25 min.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis