25 g mielių,
250 ml drungno pieno,
100 ml lydyto margarino,
100 g „Dansukker” Panevėžio cukraus plius,
2 šaukšteliai „Dansukker” vanilinio cukraus su natūralia vanile,
1 šaukštelis druskos,
2 kiaušiniai,
500-600 g miltų.
Papuošimui:

1 kiaušinis,
60 razinų,
„Dansukker” cukraus miltelių.
Kaip gaminti:
* Į dubenį su pienu ir margarinu supilkite mieles ir maišykite kol jos ištirps. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir druską. Supilkite išplaktus kiaušinius. Palaipsniui berkite miltus ir maiš

* Iškočiokite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Padalinkite tešlą į 2 lygias dalis. Iš vienos dalies suformuokite 20 šiek tiek didesnių ir 20 šiek tiek mažesnių gabaliukų, tai bus kiškio kūnas ir galva. Iš likusios tešlos suformuokite kiškio ausis ir letenėles. Suformuokite kiškučius ant kepimo popieriumi išklotos skardos, razinas panaudokite kiškučio akims ir nosiai. Uždenkite audiniu tešlą ir palikite kilti 20 minučių. Patepkite kiškučius kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C, apie 15 minučių. Atvėsusius kiškučius apibarstykite cukraus milteliais.