Saldūs migdolai

Gardūs šv. Velykų užkandžiai.

Reikės:
250 g saldžių migdolų,


120 g „Dansukker“ cukraus miltelių,
90 g „Dansukker“ cukranendrių cukraus „Demerara“,
1 kiaušinio baltymas.

Kaip gaminti:
Apiplikykite ir nulupkite migdolus. Pamirkykite migdolus į išplaktą kiaušinio baltymą, po to - į cukranendrių cukraus ir cukraus miltelių mišinį.
Paskleiskite migdolus ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir, įdėję į iki 150 °C įšildytą orkaitę, kepkite apie 20 minučių. Išjunkite orkaitę, bet migdolus išimkite tik jiems sustingus. Migdolus galite kepti ir mikrobangų krosnelėje arba keptuvėje, tik reikės nuolat maišyti ir kepti 5 minutėmis trumpiau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis