Reikės:
6 slyvinių pomidorų,
šaukšto alyvuogių aliejaus,
2 raudonų saldžiųjų paprikų,
2 geltonų saldžiųjų paprikų,
1 šviežios aitriosios paprikos ankšties,
1 svogūno ropelės,
2 česnako skiltelių,
9 pievagrybių,
3 kiaušinių,
žiupsnio čiobrelių lapų,
2 šaukštų supjaustytų svogūnų laiškų,
aliejaus kepimui,
druskos,
pipirų.
Kaip gaminti
* Pomidorus nuplaukite perpjaukite per pusę, sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite alyvuogių aliejumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 20-25 min.
* Visas paprikas nuplaukite, pašalinkite iš jų sėklas, o minkštimą supjaustykite, aitriosios paprikos – kuo smulkiau.
* Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais.
* Pievagrybius nuvalykite ir supjaustykite griežinėliais.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų, įmeskite nuluptas česnako skilteles, pakepinkite jas 1-2 min., tada suberkite svogūną ir maišydami kepinkite 5-6 min. Į keptuvę suberkite paprikas ir pievagrybius, kepkite ant vidutinio karštumo ugnies 15-17 min. arba kol daržovės ims minkštėti, o grybai kiek apskrus. Užberkite druskos, pipirų, pusę svogūnų laiškų ir čiobrelių lapelius, išmaišykite.
* Iš orkaitės į keptuvę prie daržovių perkelkite pomidorus. Užleiskite tris kiaušinius ant daržovių ir kepkite ant nesmarkios ugnies, kol kiaušiniai sutvirtės ir bus iškepę. Patiekdami patiekalą pabarstykite likusiais svogūnų laiškais.