Lašišos ir saldžiųjų bulvių kotletukai

Dar į šiuos kotletukus galima įberti keletą šaukštų virtos kynvos (bolivinės balandos). Galbūt skamba neįprastai šis pavadinimas, tačiau kartą paragavus, klausimų, kas tai, nebekils. Tikrai skanu ir nauja.

Reikės:
1 saldžiosios bulvės (apie 200 g),
200 g lašišos filė,
2 kiaušinių,
2 šaukštų miltų (kvietinių arba kukurūzų),
druskos, pipirų,
saujelės sukapotų svogūnų laiškų arba petražolių,
aliejaus kepimui.

Kaip gaminti
*Saldžiąją bulvę išvirkite ir nulupę sutrinkite iki košės. Įmaišykite į ją gabaliukais susmulkintą lašišą, miltus, kiaušinius, žalumynus. Įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite.
* Šlapiomis rankomis arba šaukštu formuokite kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nesmarkios ugnies, kiekvieną pusę po 4-6 min.
* Skanaukite su žalumynų, šviežių daržovių salotomis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis