3 gaivūs vyno kokteiliai su vaisiais

Laukiate atvykstančių svečių ar tiesiog norite pavakaroti su lengvo alkoholinio gėrimo taure? Paragaukite gaivaus kokteilio, pagardinto šviežiais ir konservuotais vaisiais. Siūlome išmėginti 3 šio gėrimo receptus.

Kiti receptai:
- Gruziniški sūrio paplotėliai khachapuri
- Silpnai rauginti agurkai. Receptų TOP 5
- Varškės kukuliai su vištiena

Klasikinis gėrimas
6 asmenims reikės:
1 citrinos
1 laimo
1 apelsino
1,5 puodelio romo
0,5 puodelio cukraus
750 ml raudono sausojo vyno
1 puodelio apelsinų sulčių

Plonais griežinėliais supjaustykite citriną, laimą ir apelsiną, suberkite juos į didelį stiklinį indą. Supilkite romą ir suberkite cukrų, išmaišykite ir palikite indą šaldytuve 2 valandoms. Po poros valandų cukraus, vaisių ir romo mišinį švelniai patrinkite mediniu šaukštu. Supilkite vyną ir apelsinų sultis, išmaišykite. Jei reikia, įdėkite dar šiek tiek cukraus.

Shutterstock nuotr.

Baltasis kokteilis
6 asmenims reikės:
750 ml baltojo vyno
1 skardinės konservuotų ananasų (pjaustytų kubeliais)
0,5 puodelio romo
0,5 puodelio vynuogių
1 didelio obuolio
1 apelsino
1 laimo
3 puodelių citrinų skonio limonado
ledo kubelių

Supjaustykite obuolį skiltelėmis, o apelsiną ir laimą griežinėliais. Juos sukrėskite į stiklinį indą, supilkite konservuotus ananasus, vynuoges, romą ir baltąjį vyną. Prieš patiekdamos į indą supilkite limonadą ir įdėkite grūsto ledo.

Prieskoninis gėrimas
12 taurių reikės:
* 2 apelsinų
* 2 citrinų
* 2 cinamonų lazdelių
* 3/4 puodelio brendžio
* 750 ml raudonojo vyno
* 750 ml atšaldyto gazuoto limonado
* ledo kubelių

Apelsinus ir citrinas supjaustykite griežinėliais. Juos suberkite į didelį ąsotį. Įmeskite cinamonų lazdeles, supilkite brendį. Tuomet supilkite vyną ir galiausiai - limonadą. Prieš patiekdamos į gėrimą įmeskite ledukų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis