Kiti receptai:
- Gruziniški sūrio paplotėliai khachapuri
- Silpnai rauginti agurkai. Receptų TOP 5
- Varškės kukuliai su vištiena
Klasikinis gėrimas
6 asmenims reikės:
1 citrinos
1 laimo
1 apelsino
1,5 puodelio romo
0,5 puodelio cukraus
750 ml raudono sausojo vyno
1 puodelio apelsinų sulčių
Plonais griežinėliais supjaustykite citriną, laimą ir apelsiną, suberkite juos į didelį stiklinį indą. Supilkite romą ir suberkite cukrų, išmaišykite ir palikite indą šaldytuve 2 valandoms. Po poros valandų cukraus, vaisių ir romo mišinį švelniai patrinkite mediniu šaukštu. Supilkite vyną ir apelsinų sultis, išmaišykite. Jei reikia, įdėkite dar šiek tiek cukraus.

Baltasis kokteilis
6 asmenims reikės:
750 ml baltojo vyno
1 skardinės konservuotų ananasų (pjaustytų kubeliais)
0,5 puodelio romo
0,5 puodelio vynuogių
1 didelio obuolio
1 apelsino
1 laimo
3 puodelių citrinų skonio limonado
ledo kubelių
Supjaustykite obuolį skiltelėmis, o apelsiną ir laimą griežinėliais. Juos sukrėskite į stiklinį indą, supilkite konservuotus ananasus, vynuoges, romą ir baltąjį vyną. Prieš patiekdamos į indą supilkite limonadą ir įdėkite grūsto ledo.
Prieskoninis gėrimas
12 taurių reikės:
* 2 apelsinų
* 2 citrinų
* 2 cinamonų lazdelių
* 3/4 puodelio brendžio
* 750 ml raudonojo vyno
* 750 ml atšaldyto gazuoto limonado
* ledo kubelių
Apelsinus ir citrinas supjaustykite griežinėliais. Juos suberkite į didelį ąsotį. Įmeskite cinamonų lazdeles, supilkite brendį. Tuomet supilkite vyną ir galiausiai - limonadą. Prieš patiekdamos į gėrimą įmeskite ledukų.