Reikės:
- 4 kiaušinių;
- 200 ml pieno;
- 200 g pomidorų;
- 200 g kumpio;
- 1 svogūno;
- 1 arb. šaukštelio miltų;
- aliejaus;
- druskos;
- pipirų.
Kaip gaminti
* Susmulkinti svogūną, šiaudeliais supjaustyti kumpį, kubeliais - pomidorus.
* Svogūnus apkepinti iki auksinio atspalvio. Sukrečiame kumpį, lengvai pakepiname.
* Apkeptus svogūnus su kumpiu sukrečiame į indą, kuriame kepsime omletą. Išdėliojame pomidorus.
* Į atskirą indą įmušame kiaušinius, sudedame miltus, druską, pipirus. Supilame pieną ir gerai išmaišome. Gautą masę išpilame į kepimo indą.
* Pašauname į vidutinio karštumo orkaitę. Kepame 20-25 minutes.