Reikės:
5 kiaušinių;
1 stiklinės cukraus;
40 g vanilinio cukraus;
250 g sviesto;
2 stiklinės miltų;
0,5 plytelės mėgstamo šokolado.
Paruošimas:
* Išplakame kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
* 200 g sviesto išlydome ant nedidelės ugnies ir supilame į kiaušinių masę, gerai išmaišome.
* Pamažu sudedame miltus ir gerai viską išplakame plaktuvu.
* Kepame vaflius vaflinėje.
* Šokolado krašteliams: išlydome 50 g sviesto, dedame šokoladą, viską gerai išmaišome ir laukiame, kol išsilydys iki vientisos masės.
* Imame vaflį ir merkiame abu kraštelius, vieną po kito, į šokoladą.
* Jeigu turite kokių nors torto papuošimų, galima šokolado kraštelius apibarstyti ir jais.
Skanaus!