Reikės:
5 kiaušinių,
beveik 0.5 l saldžios grietinėlės,
3-4 šaukštų rauginto pieno (arba 2 šaukštų majonezo),
0,5 stiklinės vandens,
½ arbatinio šaukštelio druskos,
šaukšto cukraus,
2 šaukštų aliejaus,
arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus,
miltų pagal poreikį,
nubraukto šaukštelio kepimo miltelių,
lašinukų keptuvei patepti.
* Kiaušinius labai gerai išplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
* Supilkite aliejų ir grietinėlę. Įmaišykite raugintą pieną, vandenį.
* Miltų berkite tiek, kad gautųsi kefyro tirštumo tešla.Su miltais įmaišykite kepimo miltelius.
* Keptuvę patepkite lašinukais, pilkite po samtelį tešlos ir kepkite.