Želė varškės tortas su vaisiais

Skanus ir neriebus savaitgalio desertas.


Reikės:
350 g varškės
100 ml pieno
100 g grietinės
100 g cukraus pudra
15 g želatinos
konservuotų vaisių

Kaip gaminti:
* Per sietelį ištrinti varškę, kruopščiai išmaišyti su cukraus pudra ir grietine.
* Želatiną užpilti 50 g šilto pieno ir palikti išbrinkti. Tai truks maždaug 15-20 minučių.
* Likusius 50 ml pieno pašildyti, bet neužvirti ir srovele supilti į želatiną. Išmaišyti.
* Konservuotus vaisius (ananasus, persikus, kriaušes – kokių norisi, kokių rasite šaldytuve), supjaustyti smulkesniais gabaliukais.
* Sumaišyti varškę su vaisiais ir želatinu, supilti į formą ar formeles ir pastatyti į šaldytuvą 3-4 valandoms.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis