Guliašas totoriškai

Mėgstantiems aštriau į guliašą galima įberti raudonųjų pipirų.

Reikės:
500 g mėsos
1-2 svogūnų
1-2 raugintų agurkų
6-8 bulvių
1-2 česnako skiltelių
1-2 valg. šaukštų pomidorų pastos ar padažo
lauro lapų
druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip gaminti
* Mėsą nuplauti, supjaustyti kubeliais ir lengvai apkepti keptuvėje.
* Sudėti pusmėnuliais supjaustytus svogūnus ir kepinti, kol svogūnai suminkštės.
* Viską supilti į puodą, įdėti pomidorų pastos, smulkiai supjaustytus ar stambesne tarka sutarkuotus agurkus, užpilti vandens ar sultinio - kad apsemtų - ir pridengus puodą troškinti.
* Atskirame puode pakepinti šiaudeliais supjaustytas bulves. Kai bulvės bus beveik paruoštos, supilti jas į puodą su mėsa, įberti druskos, pipirų, įmesti lauro lapą ir sutraiškytą ar susmulkintą česnaką. Atsargiai išmaišyti ir troškinti, kol mėsa bus minkšta.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis