Savaitgalio pietums - žuvis pataluose

Pasirinkite mėgiamos žuvies filė ir greiati paruoškite skanų patiekalą.

Reikės:
500 g žuvies filė
druskos
pipirų
prieskonių pagal skonį
aliejaus

Tešlai:
3 kiaušinių
200 ml pieno
200 g miltų
druskos

Kaip gaminti
* Žuvį supjaustyti nedideliais gabalėliais. Apiberti druska, pipirais, pridėsti prieskonių ir palikti 30 minučių.
* Tešlai kiaušinius išplakti su druska. Įpilti pieno, išmaišyti. Įberti miltų, gerai išmaišyti.
* Žuvies gabalėlius pamirkyti tešloje ir kepti įkaitintame aliejuje. Iš abiejų pusių, kol įgaus auksinį atspalvį. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis