Bandelės su cinamonu ir kreminės varškės užpilu

Bandelės su cinamonu visada kvepia šiluma, jaukiom ir maloniom akimirkom. Cinamonui labai sunku atsispirti! Pasimėgaukime šiltomis bandelėmis, nes tada jos būna pačios skaniausios. Skanaus!

12 didelių bandelių reikia:
200ml šilto pieno
500ml miltų
20 g sausų mielių
50 g sviesto
3 kiaušinių
3 v.š. cukraus
žiubsnelio druskos

Įdarui:
50 g sviesto
1 st rudojo cukraus
1-2 v.š. malto cinamono

Užpilui:
200g labne sūrio arba kreminės varškės
5 v.š. cukraus pudros
2 v.š. pieno
1 v.š. citrinos sulčių

Surfingtheworldcuisine.com nuotr.
Kaip gaminti:

* Dubenyje sumaišykite šiltą pieną, kiaušinius, tirpintą sviestą, suberkite cukrų, druską, sausas mieles ir miltus. Viską gerai išmaišykite ir minkykite tešlą apie 5 min. Uždenkite ir leiskite pakilti apie 30 min., tada vėl paminkykite apie 5 min. ir tada jau leiskite pakilti apie 1 valandą.

* Iškočiokite į stačiakampį visą tešlą, ištepkite ją tirpintu sviestu ir apiberkite cukrumi bei cinamonu. Susukite į ritinėlį ir supjaustykite 3-4 cm bandelėmis. Sudėkite jas į kepimo popieriumi išklotą ir sviestu išteptą kepimo formą. Palikite vietos pakilimui, bet vis tiek leiskite pakilus joms susiliesti, nes kepdamos jos daug neišdžiūs ir bus minkštesnės bei skanesnės.

* Suformavus bandeles leiskite joms pakilti bent jau 10 min ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Suplakite užpilo ingredientus iki vientisos masės ir užpilkite ant šiltų bandelių. Skanaus!

www.surfingtheworldcuisine.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis