Šokoladinis pyragas

Kai lauke trūksta šilumos, ragaujame šokolado. Tačiau karštas šokoladinis pyragas - dar geriau!

Reikės:

200 g juodojo šokolado,
4 kiaušinių,
75 g sviesto,
½ stiklinės rudojo cukraus,
stiklinės miltų,
žiupsnelio druskos,
šaukštelio kepimo miltelių,
2 šaukštų neriebios grietinėlės,
5 šaukštų migdolų plokštelių,
2-3 šaukštų saldžiarūgštės slyvų uogienės.

Kaip gaminti

* Šokoladą ir sviestą sudėkite ištirpti į dubenėlį, o šį pamerkite į karštą vandenį.

* Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi.

* Į kiaušinius įmaišykite nebe karštą šokolado ir sviesto masę.

* Į tešlą įsijokite miltus ir kepimo miltelius, įmaišykite grietinėlę bei migdolų plokšteles.

* Tešlą supilkite į sviestu plonai išteptą kepimo formą.

* Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40-50 min.

* Ragaukite pyragą su slyvų uogiene.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis