Reikės:
200 g juodojo šokolado,
4 kiaušinių,
75 g sviesto,
½ stiklinės rudojo cukraus,
stiklinės miltų,
žiupsnelio druskos,
šaukštelio kepimo miltelių,
2 šaukštų neriebios grietinėlės,
5 šaukštų migdolų plokštelių,
2-3 šaukštų saldžiarūgštės slyvų uogienės.
Kaip gaminti
* Šokoladą ir sviestą sudėkite ištirpti į dubenėlį, o šį pamerkite į karštą vandenį.
* Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi.
* Į kiaušinius įmaišykite nebe karštą šokolado ir sviesto masę.
* Į tešlą įsijokite miltus ir kepimo miltelius, įmaišykite grietinėlę bei migdolų plokšteles.
* Tešlą supilkite į sviestu plonai išteptą kepimo formą.
* Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40-50 min.
* Ragaukite pyragą su slyvų uogiene.