Varške, razinomis ir riešutais įdaryti obuoliai

Karštas desertasobuolių – mažai kaloringas ir sveikas. Žinovai sako, kad kepti obuoliai valo organizmą nuo jame susikaupusių nuodingųjų medžiagų.

Reikės:

4 obuolių,
4 šaukštų varškės,
½ šaukštelio vanilinio cukraus,
šaukšto riešutų (žemės, graikinių, lazdynų ar kt. ),
šaukšto razinų be sėklų,
šaukšto ištirpinto sviesto.

Kaip gaminti

* Obuolius nuplaukite ir išskobkite jų vidų. Pažiūrėkite, ar neliko viduje sėklų – nuo jų įdaras apkarsta.
* Razinas perliekite verdančiu vandeniu ir nuvarvinkite.
* Riešutus sugrūskite.
* Varškę sumaišykite su vaniliniu cukrumi, riešutais ir razinomis (keletą razinų ir riešutų atidėkite uždėti ant įdarytų obuolių) .
* Šaukšteliu obuolius prikimškite įdaro, šonus aptepkite tirpintu sviestu, ant viršaus uždėkite po keletą razinų ir riešutų, užpilkite likusį sviestą.
* Pašaukite į 200 laipsnių orkaitę ir kepkite apie 20-25 min.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis