10-12 asmenų reikia:
3 kiaušinių
1 st. (250 ml) cukraus
1 st. natūralaus jogurto
1 st. aliejaus
1 st. manų kruopų
1 valg. š. vanilinio cukraus
2 valg. š. kepimo miltelių
1,5 st. miltų
3 valg. š. aguonų
1 arb. š. tarkuotos citrinos žievelės
saujelės lazdyno riešutų
Sirupui:
3 st. cukraus
3,5 st. vandens
½ citrinos sulčių
Dekoravimui:
½ st kokoso drožlių
2 valg.š. kapotų pistacijų
* Pirmiausia išvirkite sirupą. Į puodą supilkite cukrų ir vandenį. Kai užvirs, pavirkite 5 minutes, tada supilkite citrinos sultis. Galite įmesti ir riekelę citrinos. Pavirkite dar 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
* Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
* Dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi apie 3 minutes, tada supilkite jogurtą ir aliejų. Vėl gerai viską išmaišykite. Sudėkite likusius ingridientus – manų kruopas, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, miltus, aguonas ir tarkuotą citrinos žievelę. Išmaišykite iki vientisos masės.

* Išimkite iš orkaitės ir plonu mediniu ar metaliniu pagaliuku šiek tiek subadykite pyrago paviršių. Užpilkite visą sirupą. Palikite pyragą 2-3 valandoms - leiskite sirupui gerai įsigerti.
* Prieš pateikiant, supjaustykite kvadratėliais, apiberkite kokoso drožlėmis ir smulkintomis pistacijomis. Patiekite su arbata arba kava.