Skarelės su džiovintais abrikosais

Beje, ši tešla tinka ir pyragui su mėsa ar džemu.

Tešlai reikės:

250 g varškės
4 valg. šaukštų aliejaus
4 valg. š. pieno
0,5 arb. šaukštelio druskos
3 valg. š. cukraus
1 kiaušinio
1 arb. š. kėlimo miltelių
2-2,5 st. miltų

Įdarui - pusė stiklinės dž.abrikosų

Shutterstock nuotr.
Kaip gaminti

* Tešlos produktus sumaišyti, padėti tešlą pusvalandžiui į šaldytuvą.

* Abrikosus užpilti karštu vandeniu. Paskui smulkiai supjaustyti.

* Tešlą padalinti į 4 dalis, iškočioti. Supjaustyti trikampėliais, dėti įdaro ir susukti mažus raguoliukus.

* Viršų aptepti plaktu kiaušiniu, apiberti cukrumi. Kepti 180 laipsnių temperatūroje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis