Kai norėsite paįvairinti pusryčius - išsikepkit. Tiks.
Reikės:
460 ml miltų;
1 kupino šaukštelio kepimo miltelių;
0,5 a.š. smulkios druskos;
60 g kambario temperatūros sviesto;
180 ml cukraus;
1 kiaušinio;
200 ml kreminio žemės riešutų sviesto;
1 didelio sutrinto banano (arba 2 mažų);
230 ml riebaus pieno;
100 g šokolado lašelių.
* Minkštą sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinį, riešutų sviestą ir sutrintą bananą paeiliui. Į gautą masę po truputį pilame pieną ir miltų mišinį. Išsukame iki vientisos tešlos.
* Likusioje saujelėje miltų pavoliojame šokolado lašelius (kad nenusėstų į duonelės dugną) ir suberiame į tešlą. Viską supilame į duonos kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, pašauname į įkaitintą orkaitę ir kepame apie valandą.
* Aš prapjoviau dar šiltą, baisiai kvepėjo.
Skanaus!