Roksai - skanėstas iš vaikystės

Labai džiaugiuosi prisiminusi šį kepinį - pajaučiau tikrą vaikystės skonį. Tik kitą kartą razinų dėčiau visą 100 gramų - man mažumėlę jų trūko.

Reikės:

500 g miltų;
200 g cukraus;
100 g margarino;
60 g razinų;
1 nemažo kiaušinio;
2 a.š. kepimo miltelių;
1 a.š. natūralaus vanilės ekstrakto;
7 v.š. vandens.

Kaip gaminti

* Miltus suverčiam į didelį dubenį, viduryje padarome duobutę ir įmušam kiaušinį. Ant viršaus suberiame cukrų, kepimo miltelius, gabaliukais paskirstytą margariną, vanilę, vandenį ir razinas.

* Rankomis užminkome birią tešlą. Delnais formuojame kamuoliukus, dedame į skardą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje - apie 15-20 minučių, kol roksai gražiai paruduoja.

Skanaus!

g-blogas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis