Reikės:
nedidelių bulvių,
rūkytų „Medžiotojų“ dešrelių,
šiek tiek aliejaus, druskos, pipirų, kmynų.
Kaip gaminti
* Šiam patiekalui geriau naudoti nedideles arba mažas bulves. Jas nuskusti, su tuo pačiu skustuku ar kokiu kitu įrankiu išilgai bulvės išgremžti skylutes (jos turėtų būti tokio storio, kad tilptų dešrelė).
* Bulves padruskinti, papipirinti, įpilti šiek tiek aliejaus, išmaišyti.
* Į bulvėse padarytas skyles įdėti po dešrelę ar po pusę - priklauso nuo to, kokio dydžio bulvės ir dešrelės. Pabarstyti kmynais.
* Kepti 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 1 valandą ar net ilgiau - priklauso nuo to, kiek apskrudusių bulvių norisi.
* Labai skanu su pomidorų padažo–grietinės pagardu. Arba taip, kaip norisi.