3 asmenims reikia:
300 g jautienos kepenų,
300 g bulvių košės,
2 kiaušinių,
2 v.š. džiuvėsėlių,
2 kupinų v.š. miltų,
1 svogūno,
1 morkos.
* Svogūną smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir apkepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Pagardinkit druska, pipirais.
* Kepenis nupjaukite, nuvalykite ir sumalkite. Sumaišykite su bulvių koše, kiaušiniais, džiuvėsėliais, miltais, ir kepintomis daržovėmis.
* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir šaukštu dėkite kepenėlių masę, formuodami nedidelius blynus. Apkepkite iš abiejų pusių.
* Patiekite su šviežiomis salotomis. P.S. Kadangi mano dukra nemėgo keptų jautienos kepenėlių kepsnelių, o šiuos noriai valgė, priskiriu prie tinkamų mažamečiams.