Šių dienų populiariausi straipsniai:
- Moterys po mastektomijos - meniniuose aktuose
- Pilnas Mėnulio užtemimas. Laukia iššūkiai, kokių nebuvo 100 metų!
- Madingos sezono suknelės pagal figūros tipą
- Kaip Beata natūraliais dažais margina kiaušinius
Reikės:
4 maišeliai plikytų ryžių,
500 g vištyčių šlaunelių mėsos (be kaulo ir odos),
3 vidutinių morkų,
2 didelių česnako galvų,
2 svogūnų,
šaukšto grūdėtų garstyčių,
3-4 šaukštų pomidorų padažo,
druskos, pipirųs, petražolių, raudonų paprikų miltelių,
aliejaus kepimui.
* Į verdandį vandenį sudedame ryžių maišelius ir verdame lygiai 10 min. Išimame ir leidžiame nuvarvėti.
* Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais, pasūdome, apiberiame prieskoniais ir apkepame ant labai didelės ugnies, kol susidarys plutelė (vidus dar lieka žalias), traukiame lauk. Ten pat apkepame svogūnus, pusiau perpjautas česnako galvutes ir tarkuotas morkas - iki gražios auksinės spalvos.
* Į stiklinį ar kitokį indą dedame ryžius, mėsą, kepintas daržoves, garstyčias, pomidorų padažą ir prieskonius. Gerai išmaišime ir šauname į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepam apie 20 min.
* Skaniai atrodo, ar ne? Pabandykit!