Orkaitėje kepta vištiena su žalumynais

Netrukus mėsą čirškinsime ant grotelių, o kolei kas „repetuojame“ virtuvėje.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Kaip atsikratyti celiulito liaudiškomis priemonėmis
- Kokius sijonus segėsime šįmet
- Siekiant atimti vaikus iš šeimos - ir absurdiški kaltinimai
- Grikių – kefyro dieta ir minus 14 kilogramų per 2 savaites

Reikės:

5 vištienos ketvirčių;
2 šaukštelių rozmarino (galima naudoti ir džiovintus ir šviežius);
2 šaukštelių raudonėlio (galima naudoti ir džiovintus ir šviežius);
1 šaukštelio čiobrelių (galima naudoti ir džiovintus ir šviežius);
1 žiupsnelio šviežiai maltų pipirų (galima naudoti ir pipirų čipsus);
1 šaukštelio druskos;
2 šaukštų aliejaus.

Kaip gaminti:

* Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

* Jei naudojate šviežias prieskonines žoleles, nuimkite lapelius nuo kotelių ir sumaišykite su druska bei pipirais. Į šį mišinį įpilkite aliejų ir viską dar kartelį pamaišykite.

* Pakelkime pirštais odelę ir po ja ištrinkime žalumynų košelę. Pakartojame su visais ketvirčiais.

* Sudedame ketvirčius į kepimo skardą ir lengvai apipurškiame aliejumi. Nepadauginkime, nes vištiena savyje turi riebalų.

* Kepkite apie 30 – 40 min.

* Skanaus!

gileskromelis.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis