Meksikietiška sriuba (1)

Tobuli pietūs prisiekusiems mėsavalgiams.

Taip pat skaitykite:
- 10 madingų pirkinių dailesnei figūrai
- Garsios moterys: ar tikrai šiuolaikiniai vyrai sumoteriškėjo?
- Kaip aš be plastinės operacijos patempiau veido odą
- Skanūs ir minkšti grietiniečiai

Jeigu sugundžiau, jums reikės:

* 400 gramų kiaulienos-jautienos faršo;
* 1 vidutinio dydžio svogūno;
* kelių skiltelių česnako;
* kubelio jautienos sultinio;
* puodelio verdančio vandens;
* skardinės konservuotų raudonųjų pupelių čili padaže (man būna skaniausia su “Bonduelle”);
* skardinės konservuotų kukurūzų;
* kelių šaukštų pomidorų padažo;
* prieskonių (aš naudoju daug juodų maltų pipirų, maltos paprikos, kokių aštresnių mėsos prieskonių ir * po ranka pasitaikančių prieskoninių žolelių);
* aliejaus kepti;
* šiek tiek fermentinio sūrio.

Veiksmas virtuvėje dažniausiai vyksta taip:

* Pirmiausia nulupu ir susmulkinu svogūną bei česnaką. Juos dedu į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Kai svogūnas ir česnakas šiek tiek apkepa, sudedu mėsytę. Kol kepa, barstau prieskoniais ir nuolat maišau. Per tą laiką taip pat ištirpdau sultinio kubelį puodelyje verdančio vandens.

* Kai faršas iškepa, visą keptuvės turinį suverčiu į puodą, užpilu sultiniu, sudedu konservuotas pupeles, kukurūzus ir pomirodų padažą. Dar kelias minutes paverdu ir viską sutrinu maišytuvu (bet galima apsieiti ir be to).

* O jau tada sriubą pilu į lėkštes ir užberiu tarkuoto fermentinio sūrio.

* Dažniausiai valgome su skrudinta duona. Skanaus!

tinginiumaistas.wordpress.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis