Praėjusios savaitės skaitomiausi:
- I. Norkutės-Žvinienės gulimoji dieta: per savaitę - minus 2 kg
- Turtingiausia amerikietė turėjo tik vieną suknelę
- Karalienių grožio paslaptys ir jaunystės receptai
- Kaip šiandien gyvena kadaise nudeginti Zdanių dvynukai
- Kokie džinsai madingi pavasarį
- Skanūs ir minkšti grietiniečiai
2 porcijoms reikia:
pekino kopūsto poros lapų,
1 pomidoro,
1 mėlynojo svogūno,
4 a.š. konservuotų kukurūzų,
pusės skardinės alyvuogių,
1 avokado,
1 vištienos krūtinėlės.
Padažą dariau iš:
natūralaus jogurto,
2 česnakų skiltelių,
picos prieskonių, baziliko, krapų, druskos, saldžiųjų raudonųjų paprikų,
1 a.š. pomidorų padažo.
Eiga:
* Vištieną supjaustyti, pakepinti su norimais prieskoniais.
* Susmulkinti salotų ingridientus, sluoksniuoti juos kaip norisi. Ant viršaus dėti pakepintą vištieną.
* Padažo ingredientus sumaišyti ir pilti ant salotų.
Skanaus!