Šių dienų skaitomiausi:
- 5 produktai, kurių reikia atsisakyti, jei norite būti liekni ir sveiki
- Namų interjero tendencijos'2014 - kokia spalva yra Nr. 1?
- 3 nesudėtingi pratimai šlaunų išorinei ir vidinei pusėms padailinti
- Reta liga serganti moteris: aš negaliu žiūrėti į save veidrodyje
- Daržovių užkepėlė su sūriu
Beje, stiklinė - 250ml
1 1/4 stiklinės pusiau saldžių šokolado lašelių arba gabalėlių,
2/3 stiklinės rudojo cukraus,
1/2 stiklinės smulkintų graikiškų riešutų,
1 v.š. cinamono,
1 1/2 stiklinės miltų,
1 v.š.kepimo miltelių,
1/4 a.š. druskos,
3/4 stklinės cukraus,
70 g sviesto,
1 kiaušinio,
3 prinokusių bananų,
3 v.š. jogurto aba rūgpienio.
Gaminame:
1. Įkaitinkitę orkaitę iki 175C. Kepimo formą ištepkite sviestu.
2. Šokolado gabalėlius, rudajį cukrų, graikiškus riešutus, cinamoną sumaišykite dubenėlyje ir atidėkite.
3. Miltus, kepimo miltelius, druską išsijokite.
4. Sviestą ir cukrų sudėkite į smulkintuvą ir suplakite, sudėkite kiaušinį ir vėl paplakite. Tada sudėkite bananus bei jogurtą ir plakite, kol gausis vientisa masė. Sumaišykite šią masę su miltais.
5. Pusę tešlos supilkite į kepimo formą. Suberkite pusę šokolado/rudojo cukraus/ graikiškų riešutų/cinamono mišinį. Supilkite likusią tešlą ir ant viršaus vėl supilkite šokolado mišinį.
6. Kepkite 45minutes 175C orkaitėje. Skanaus!