Keptas varškės sūris

Nuostabus užkandis! Svarbiausia - galima pasidaryti kokio nori skonio.

Taip pat skaitykite:
- A. Urbonaitė: pirmieji susidūrimai su vyrų seksualumu buvo klaikūs
- Ką derinti prie maksi ilgio suknelės
- 5 produktai, kurių reikia atsisakyti, jei norite būti liekni ir sveiki
- Cholesterolis: ar tikrai jo sumažinsime ribodami riebalus?

- Daržovių užkepėlė su sūriu

Reikės:

22 % riebumo varškės sūris (arba dar riebesnis)
1 v.š. alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
druskos
raudonėlio arba kt. mėgstamų žolelių
pipirų

Gaminame:

* Sūrio paviršių iš abiejų pusių įpjaustome.

* Sumaišome visus likusius ingredientus ir įtriname šiuo mišiniu sūrį iš visų pusių. Palaikome apie 30 min. kambario temperatūroje.

* Kepame ant kepimo popieriaus (dar geriau - ant folijos) iki 190 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. arba kol gražiai apskrus. Galima valgyti ir šiltą, ir šaltą. Skanaus.

aj-receptai.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis