Tuno užtepėlė

Skanūs sumuštinukai vėlyviems pusryčiams, lengvai vakarienei ar šiaip kokiai progai, kai galite ją patiekti ant mažų skrebučių, kaip vieno kąsnio užkandėlę.

Skaitomiausi straipsniai:
- Švediško stiliaus interjero akcentai
- Brandžią motinystę patyrusi O. Mekas: tai vyrai gydytojai sugalvojo, kad vaikas turi gimti ligoninėje
- Sportuok kaip Madonna. Lietuvės įspūdžiai iš popžvaigždės sporto klubo
- Pyragėliai su įvairiais įdarais

- Dalyvauk konkurse ir laimėk 8 savaičių lieknėjimo projektą

Reikės:

120 g konservuoto tuno savo sultyse;
80 g agurko;
2 v.š. konservuotų kukurūzų;
5 juodųjų alyvuogių;
1/4 nedidelio raudonojo svogūno;
2 v.š. majonezo;
citrinos sulčių,
druskos, juodųjų pipirų;
6 riekelių batono/duonos.

oditele.blogspot.com nuotr.
Kaip gaminti

* Nusunktą tuną sumaišykite su smulkiai supjaustytu agurku, svogūnu ir alyvuogėmis.

* Dėkite majonezą, pagardinkite prieskoniais, gerai išmaišykite ir patiekite ant skrudintos batono ar duonos riekelės.

* Skanaus!

oditele.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis