Varškės ir cukinijų blynai su rūkyta lašiša

Purūs, minkštučiai ir skanūs blynai.

Populiariausi straipsniai:
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Po skyrybų - nė dienos be banglentės, kalnų ir jogos
- 10 Feng Shui patarimų, kurie gali būti aktualūs ir Jums
- Atsitiktinis seksas vyrų ir moterų akimis
- Tinginys su varške

Reikės:

indelio grūdėtos varškės (nupylus skystį lieka kažkur 160 g),
1 kiaušinio,
1 nedidelės cukinijos, apie 130 g,
šviežių krapų kuokštelios,
2 kupinų šaukštų miltų, 60 g,
druskos,
aliejaus kepti.

Kaip gaminti:

* Nupilti skystį nuo grūdėtos varškės ir sudėti ją į dubenį, sutarkuoti cukiniją ir nusunkus nuo jos sultis, sumišyti kartu su grūdėta varške.

* Įmušti kiaušinį, suberti miltus, prieskonius ir kapotus krapus. Viską išmaišyti.

* Šaukštą paruoštos masės dėti į įkaitintą keptuvę, ant jos uždėti sluoksnį rūkytos lašišos, o ant jos - dar vieną sluoksnį paruošots masės. Kepti, kol abi pusės apskrus.

* Patiekti su graikišku jogurtu, lašišos gabalėliais ir citrina. Skanaus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis