Populiariausi straipsniai:
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Po skyrybų - nė dienos be banglentės, kalnų ir jogos
- 10 Feng Shui patarimų, kurie gali būti aktualūs ir Jums
- Atsitiktinis seksas vyrų ir moterų akimis
- Tinginys su varške
Jei neturite natūralaus jogurto, puikiai tiks grietinė. Jei norite ne tokio drėgno, o puresnio pyrago, įdėkite keliais šaukštais daugiau miltų.
Reikės:
3 nemažų obuolių;
250 g natūralaus jogurto;
5 v.š. cukraus;
3 nemažų kiaušinių;
1 a.š. vanilės ekstrakto;
150 ml miltų;
1 a.š. kepimo miltelių.
Kaip gaminti
* Obuolius nulupame, išimame sėklytes ir supjaustome stambiais kubelias.
* Jogurtą išplakame su cukrumi, vanile ir kiaušinias. Įmaišome miltus bei kepimo miltelius, suberiame obuolius.
* Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą skardelę ir kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių, apie pusvalandį. Skanus ir karštas, ir šaltas.
* Aš dar pabarsčiau ant tešlos smulkintų migdolų, buvo ne tik gražu, bet ir skanu!