Žuvies kepsneliai

Paprasta, greita, o rezultatas - minkšti, sultingi ir labai skanūs kepsneliai.

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Operos solistė: užaugau skausme ir kasdienėje kančioje, todėl nieko nebijau – nei mirties, nei gyvenimo
- Ragana: manęs prašo meilę, pinigus pritraukti, išgydyti nuo įvairių ligų, panaikinti prakeiksmą
- 5 rankinių tipai, kuriuos privalu turėti kiekvienai
- Jaunystės eliksyras, naikinantis net žilus plaukus
- Purių blynelių receptas

Reikės:

500 gr. žuvies filė (naudojau šaldytą),
2 kiaušinių,
3 v.š. majonezo,
1 svogūno,
2-3 skiltelės česnako,
1 morkos,
5 v.š. miltų,
druskos,
pipirų,
krapų.

Kaip gaminti

* Žuvį supjaustome nedideliais kubeliais (1 cm), svogūną smulkiai sukapojame, morką sutarkuojame burokine tarka, česnaką susmulkiname.
* Viską dedame į dubenį, sumaišome su majonezu, įberiame druskos, pipirų, krapų ir paliekame šaldytuve bent 2 val. pasimarinuoti.

* Tuomet pilame į žuvies masę išplaktus kiaušinius, beriame miltus, išmaišome. Įkaitiname keptuvėje aliejų, šaukštu formuojame kepsnelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Jei kepsneliai apvečiant lūžinėja, įberkite į tešlą dar šiek tiek miltų. Skanaus!

aj-receptai.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis