Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- D. Ibelhauptaitė: pakeista mityba naikina kilogramus ir grąžina jėgas
- Moteris, suviliojusi kunigaikščius ir Kazanovą
- Horoskopas 06.26-07.03: sudėtingos savaitės viduryje bus ir gražių momentų
- Operos solistė: užaugau skausme ir kasdienėje kančioje, todėl nieko nebijau – nei mirties, nei gyvenimo
- 5 rankinių tipai, kuriuos privalu turėti kiekvienai (FOTO)
- Paprastas obuolių pyragas
Naudojau 24cm skersmens tortinę.
Pagrindui reikės:
230 g paprastų traškių sausainių;
3 v.š. kokoso drožlių;
110 g kambario temperatūros sviesto.
Sūrio masei reikės:
500 g maskarponės sūrio;
250 g rikotos sūrio;
300 ml kokosų pieno;
4 didelių kiaušinių;
1/2 puodelio cukraus;
"Raffaello" saldainiukų.Kaip gaminti
* Tortinę išklojame kepimo popieriumi. Sausainius sutrupiname ir maišome su kokoso drožlėmis bei sviestu, kol gausime daug drėgnų trupinukų. Trupinius beriame į paruoštą tortinę, paskirstome po visą paviršių ir rankomis prislegiame juos prie dugno.
* Dideliame dubenyje, iki vientisos masės suplakame sūrius, kiaušinius, kokosų pieną ir cukrų. Supilame ant sausainių pagrindo. Į vidų, pagal skonį, pridedame "Raffaello" saldainių.
* Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, maždaug 90 minučių. Iškepusį pyragą paliekame atvėsti, tada kelioms valandoms pastatome į šaldytuvą.