„Raffaello“ ir sūrio pyragas

Labai paprastai paruošiamas, tačiau nepaprastai skanus sūrio pyragas, su paslėpta staigmenėle - "Raffaello" saldainiukais. Kokoso gerbėjai apsiverktų - koks puikus! Juokauju, žinoma.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- D. Ibelhauptaitė: pakeista mityba naikina kilogramus ir grąžina jėgas
- Moteris, suviliojusi kunigaikščius ir Kazanovą
- Horoskopas 06.26-07.03: sudėtingos savaitės viduryje bus ir gražių momentų
- Operos solistė: užaugau skausme ir kasdienėje kančioje, todėl nieko nebijau – nei mirties, nei gyvenimo
- 5 rankinių tipai, kuriuos privalu turėti kiekvienai (FOTO)
- Paprastas obuolių pyragas

Naudojau 24cm skersmens tortinę.

Pagrindui reikės:

230 g paprastų traškių sausainių;
3 v.š. kokoso drožlių;
110 g kambario temperatūros sviesto.

g-blogas.lt nuotr.

Sūrio masei reikės:

500 g maskarponės sūrio;
250 g rikotos sūrio;
300 ml kokosų pieno;
4 didelių kiaušinių;
1/2 puodelio cukraus;
"Raffaello" saldainiukų.Kaip gaminti

* Tortinę išklojame kepimo popieriumi. Sausainius sutrupiname ir maišome su kokoso drožlėmis bei sviestu, kol gausime daug drėgnų trupinukų. Trupinius beriame į paruoštą tortinę, paskirstome po visą paviršių ir rankomis prislegiame juos prie dugno.

g-blogas.lt nuotr.

* Dideliame dubenyje, iki vientisos masės suplakame sūrius, kiaušinius, kokosų pieną ir cukrų. Supilame ant sausainių pagrindo. Į vidų, pagal skonį, pridedame "Raffaello" saldainių.

g-blogas.lt nuotr.

* Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių, maždaug 90 minučių. Iškepusį pyragą paliekame atvėsti, tada kelioms valandoms pastatome į šaldytuvą.

g-blogas.lt nuotr.

g-blogas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis