Tortilijų traškučiai

Manau, kad tokį užkandį net vaikai paruoštų. Jei jau atsibodo pirkti bulvių traškučius, turite namuose atlikusių tortilijų lakštų, arba nežinote kokį užkandį neštis į svečius, tai gaminkit! Skanu ir paprasta. Iš trijų lakštų man gavosi pilna vazelė, tačiau kitą kartą gaminčiau didesnį kiekį, labai jau greitai dingsta nuo stalo…

Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Linos grožio pokyčiai - iš blankios virto ryškia moterimi. FOTO PRIEŠ IR PO
- Sveika ar nesveika valgyti mėsą? Mitybos specialistų nuomonė
- Kokius batelius lietuvaitės renkasi dažniausiai
- Po nelaimingos meilės - į sėkmingą moteriškų krepšių verslą
- 10 onkologinių ligų simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris
- Grikiai su daržovėmis - salotos ne tik lieknėjančioms

Reikės:

kelių lakštų tortilijos;
1/4 puodelio alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio druskos;
žiupsnelio džiovinto raudonėlio;
žiupsnelio džiovinto baziliko;
1 v.š. pomidorų padažo.

g-blogas.lt nuotr.
Kaip gaminti

* Aliejų sumaišome su pomidorų padažu, druska ir prieskoniais. Mišiniu, naudodami konditerinį teptuką, gausiai ištepame tortilijas.

* Žirklėmis jas padaliname į daug trikampėlių ir dėliojame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 5-10 minučių, kol apskrus.

g-blogas.lt

g-blogas.lt nuotr.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis