Populiariausi šių dienų straipsniai:
- Linos grožio pokyčiai - iš blankios virto ryškia moterimi. FOTO PRIEŠ IR PO
- Sveika ar nesveika valgyti mėsą? Mitybos specialistų nuomonė
- Kokius batelius lietuvaitės renkasi dažniausiai
- Po nelaimingos meilės - į sėkmingą moteriškų krepšių verslą
- 10 onkologinių ligų simptomų, kuriuos privalo žinoti kiekviena moteris
- Grikiai su daržovėmis - salotos ne tik lieknėjančioms
Reikės:
kelių lakštų tortilijos;
1/4 puodelio alyvuogių aliejaus;
žiupsnelio druskos;
žiupsnelio džiovinto raudonėlio;
žiupsnelio džiovinto baziliko;
1 v.š. pomidorų padažo.
* Aliejų sumaišome su pomidorų padažu, druska ir prieskoniais. Mišiniu, naudodami konditerinį teptuką, gausiai ištepame tortilijas.
* Žirklėmis jas padaliname į daug trikampėlių ir dėliojame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pašauname į gerai įkaitintą orkaitę ir kepame apie 5-10 minučių, kol apskrus.
