Šių dienų skaitomiausi:
- Joms 50+, 60+, 70+, tačiau laikas jų neveikia (FOTO)
- Įvairius lieknėjimo būdus išbandžiusi Rūta rado, kaip atsikratyti nemenko viršsvorio + DIETA
- Pratimai gražiam užpakaliukui suformuoti ir celiulitui panaikinti
- Madingiausia nagų forma ir populiariausios nagų lako spalvos šią vasarą
- 9 dalykai, kurių vyrai trokšta lovoje
- 5 tikros istorijos, įkvėpusios garsiausius siaubo filmus
- Grietininis mėlynių pyragas
Gamyba paprasta, produktai paprasti. Kimbam į puodus ir pradedam!
Reikės:
300 g varškės,
150 g miltų,
30 g cukraus,
1 didelio kiaušinio
1 nubraukto a.š. sodos + šlakelio acto (sodos nugesinimui),
žiupsnelio druskos,
cukraus pudros spurgoms pabarstyti,
aliejaus (spurgyčių virimui).
* Į didesnį dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų ir žiupsnį druskos, gerai ištrinkite, kad neliktų varškės gumulėlių. Sodą sumaišykite su šlakeliu acto ir suputojusią supilkite į varškę, suberkite miltus ir išminkykite.
Jau buvau išsigandusi, kad eilinį kartą padauginau miltų (tešla pasirodė kietoka), tačiau viskas pavyko puikiai ir gardžiai.
* Suformuokite gražius mažus kamuoliukus. Man labai knietėjo greičiau išbandyti, tai prisukau 2cm skersmens, kitą kartą pažaisiu su mažesnėmis.
* Sudėkite į indelius, dosniai pabarstykite cukraus pudra (aš į ją įmaišiau ir šaukštelį cinamono).
* Arbata, akava, pienas, sultys - puikus spurgų palydovas.