Avokadų ir bazilikų užtepėlė

Puikus, sotus ir skanus užkandis. Tiks ir prie gero vyno taurės.

vŠių dienų skaitomiausi:
- Joms 50+, 60+, 70+, tačiau laikas jų neveikia (FOTO)
- Įvairius lieknėjimo būdus išbandžiusi Rūta rado, kaip atsikratyti nemenko viršsvorio + DIETA
- Pratimai gražiam užpakaliukui suformuoti ir celiulitui panaikinti
- Madingiausia nagų forma ir populiariausios nagų lako spalvos šią vasarą
- 9 dalykai, kurių vyrai trokšta lovoje
- 5 tikros istorijos, įkvėpusios garsiausius siaubo filmus

Reikia:

2 gerai prinokusių avokadų,
saujos baziliko lapelių,
1 skiltelės česnako,
1/2 citrinos sulčių,
druskos, pipirų,
ciabattos ar kitos mėgiamos duonelės.

DELFI / Tomas Vinickas
Kaip gaminti:

* Avokadą pjaukite pusiau, išimkite kauliuką ir šaukštu išskobkite vidų.
* Dubenyje gerai sutrinkite avokadą, išspaustą česnaką, citrinos sultis, druską ir pipirus. Bazilikus smulkiai sukapokite ir įmaišykite į avokado pastą.

* Duonelę pakepkite grilyje. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite druska.

* Tiek to malonaus vargo... Skanaus!

spoonalley.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis