7, 8 porcijos
Reikės:
140 g sviesto,
120 g cukraus,
žiupsnelio druskos,
1 kiaušinio,
100 g kukurūzų miltų,
200 g įprastų kvietinių miltų,
1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių,
1 apelsino plonai nutarkuotos žievelės,
1 apelsino sulčių,
4, 5 valgomųjų šaukštų neriebios grietinėlės,
150–200 g šilauogių.
Šių dienų skaitomiausi:
Sekso naujovės, kurias būtina išbandyti lovoje
Moterys, kurioms išgarsėti padėjo ekstremalūs pokyčiai (FOTO)
10 populiariausių iškrovos dienų
Rasos grožio pokyčiai: plaukų patrigubėjo (FOTO)
Koks aliejus padeda manekenėms išgauti švytinčios odos efektą?
Paprasti būdai, kaip drabužiais paslėpti plačius klubus
Kaip gaminti
* Kambario temperatūros sviestą išplakite iki purumo su cukrumi ir druska. Plakdami įmaišykite kiaušinį, apelsino sultis, žieveles, grietinėlę, abiejų rūšių miltus ir kepimo miltelius. Jeigu tešla per tiršta, įmaišykite dar šiek tiek grietinėlės arba sulčių.
* Į kepimo popieriumi išklotą skardą sukrėskite pusę tešlos, išlyginkite ją šaukštu, užberkite sluoksnį uogų (kelias atidėkite). Sudėkite likusią tešlą, išlyginkite, įspauskite likusias uogas ir kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1–1.10 val.