Blynai su sūriu

Man labai patiko! Toks pikantiškas ir labai universalus variantas. Galima patiekti blynus pusryčiams dar karštus, kartu su dešrelėmis, arba šviežiom daržovėm. Išlieka skanūs ir šalti, todėl galima pasiruošti iš vakaro. Vakarienė, manau, taip pat būtų šauni.

Skaitomiausi straipsniai:
- Būti ambasadoriaus žmona: keliauti paskui vyrą ir atsisakyti savo karjeros
- 10 maisto produktų vardan ryškaus pilvo preso
- Norite pažinti Italiją? Aplankykite Apuliją!
- Merkurijus Liūte. Ko reikėtų pasisaugoti?
- Naudingosios arbūzo savybės + RECEPTAS
- Agurkų mišrainė žiemai

Reikės:

3/4 puodelio miltų;
2 kiaušinių;
1 v.š. cukraus;
1 puodelio vandens;
3 v.š. alyvuogių aliejaus;
200 g feta sūrio.

Kaip gaminti

* Kiaušinius suplakame su cukrumi, vandeniu ir aliejumi. Iki vientisos masės įmaišome miltus. Feta sūrį susmulkinam ir sukrečiam į tešlą.

* Keptuvę gerai įkaitinam, sumažinam temperatūrą iki vidutinės ir į vidų pilame po kelis šaukštus tešlos. Kepame blynelius iš abiejų pusių, po kelias minutes. Jokių papildomų riebalų nereikia.

g-blogas.lt

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis