Skaitomiausi straipsniai:
- Būti ambasadoriaus žmona: keliauti paskui vyrą ir atsisakyti savo karjeros
- 10 maisto produktų vardan ryškaus pilvo preso
- Norite pažinti Italiją? Aplankykite Apuliją!
- Merkurijus Liūte. Ko reikėtų pasisaugoti?
- Naudingosios arbūzo savybės + RECEPTAS
- Agurkų mišrainė žiemai
Reikės:
3/4 puodelio miltų;
2 kiaušinių;
1 v.š. cukraus;
1 puodelio vandens;
3 v.š. alyvuogių aliejaus;
200 g feta sūrio.

Kaip gaminti
* Kiaušinius suplakame su cukrumi, vandeniu ir aliejumi. Iki vientisos masės įmaišome miltus. Feta sūrį susmulkinam ir sukrečiam į tešlą.
* Keptuvę gerai įkaitinam, sumažinam temperatūrą iki vidutinės ir į vidų pilame po kelis šaukštus tešlos. Kepame blynelius iš abiejų pusių, po kelias minutes. Jokių papildomų riebalų nereikia.