Cukinijų-morkų mišrainė žiemai

Labai švelnaus skonio mišrainė. Tinka prie mėsos patiekalų, bulvių (pvz., bulvių košės). Arba tiesiog užsidėti ant juodos duonos riekelės.

Šių dienų skaitomiausi:
- Rytų astrologija: ką gimimo metai kalba apie žmogaus charakterį
- Rinkime uogas, kurių peršalimo sezonu prireiks kiekvienam. RECEPTAI
- Fiziniai pratimai vyrų erekcijos sutrikimams gydyti
- 36 klausimai, padedantys labiau suartėti
- Vyšninis sūrio ir želė tortas (nekeptas)

6-7 stiklainiukams (po 0,5 l)

2,5 kg cukinijos (nuluptos ir išskobtais sėklalizdžiais)
1 kg morkų
3 dideli svogūnai
2 v.š. susmulkinto česnako
130 g cukraus
2 v.š. druskos (nubraukti)
250 ml aliejaus
130 ml acto
3 v.š. smulkintų krapų

Cukinijas supjaustome mažais kubeliais, morkas sutarkuojame burokine trintuve, svogūnus smulkiai supjaustome. Dedame į puodą daržoves ir visus produktus, išskyrus krapus ir česnakus. Kai užverda, patroškiname 25 min. ant vidutinės ugnies. Tuomet sudedame česnakus ir krapus, paverdame dar 10 min. Sudedame į sterilius stiklainiukus. Laikome šaltai. Skanaus!

www.aj-receptai.blogspot.com

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis