Šių dienų skaitomiausi straipsniai:
- Magda Gėbels – pirmoji Hitlerio ponia, nužudžiusi savo vaikus
- 10 daiktų, kurie bus madingi ir šiandien, ir po metų (FOTO)
- Efektyviai riebalus deginantis kefyro kokteilis
- Pelėsis ne tik dergia sienas, jis pavojingas ir sveikatai
- Varškės pyragas „Angelo ašaros“
Jam naudojau sesės saldžiarūgščiai marinuotas paprikas, mamos cukiniją, šparagines pupeles, morkas, močiutės bulves… Kaip smagu, kai yra vasara, ir viskas taip šviežia, taip skanu ir taip paprasta.
Viskas vyksta mano svajonių puode, kurio visada taip norėjau, įsigijau, naudojau, ir vis dar negaliu atsistebėti, kaip praktiškai visą darbą nudirba jis pats. Todėl pačios didžiausios pagyros šiam puodui – sunkiam troškintuvui iš ketaus, kuriame neskaniai gautis tiesiog negali!
Reikės (apie 6 porcijoms):
1 kg kiaulienos,
0,5 paprikos,
kelių saujos šparaginių pupelių,
1 vidutinės cukinijos,
kelių morkų,
kelių valg. š. grietinės,
6 didesnių bulvių,
druskos,
pipirų,
steak‘o prieskonių,
šiek tiek alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti
* Stambiai pjaustytą kiaulieną apibarsčiau prieskoniais iš vakaro: šiek tiek alyvuogių aliejaus, daugiau druskos, šviežiai grūstų pipirų, steak‘o prieskonių nepagailėjau.



Jeigu kepsite individualiuose keramikiniuose induose, kepti užteks ir valandos.

* Taigi, gaminkite ir – skanaus!