Šių dienų populiariausi:
- Šeimos sode - tik baltai ar pastelinėmis spalvomis žydintys augalai
- Mokslininkai: spanguolės - puiki priemonė kovoje ir su mirtinomis ligomis
- Audrey Hepburn – stiliaus ikona, patyrusi badą ir 5 persileidimus
- Horoskopas 08.28-09.04: kas teiks gerų emocijų
- Marinuotos cukinijos
Produktai:
4 kiaušiniai,
150 gr cukraus,
1 a.š. lazdyno riešutų,
4 v.š. sviesto,
100 gr. miltų,
4 obuoliai,
150 gr. aguonų.
Kaip gaminti
* Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Suberti sumaltus riešutus, supilti ištirpintą sviestą ir miltus. Į įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
* Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.
P.S. Obuolius ėmiau gana mažus, ir jų pyrage man šiek tiek trūko, tad kitą kartą dėsiu jų daugiau. Neturėjau riešutų, todėl nedėjau, bet ir be jų pyrago skonis buvo puikus.