Obuolių pyragas su aguonomis

Pyragas labai skanus, šlapias, ne per saldus.

Šių dienų populiariausi:
- Šeimos sode - tik baltai ar pastelinėmis spalvomis žydintys augalai
- Mokslininkai: spanguolės - puiki priemonė kovoje ir su mirtinomis ligomis
- Audrey Hepburn – stiliaus ikona, patyrusi badą ir 5 persileidimus
- Horoskopas 08.28-09.04: kas teiks gerų emocijų
- Marinuotos cukinijos

Produktai:

4 kiaušiniai,
150 gr cukraus,
1 a.š. lazdyno riešutų,
4 v.š. sviesto,
100 gr. miltų,
4 obuoliai,
150 gr. aguonų.

Kaip gaminti

* Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Suberti sumaltus riešutus, supilti ištirpintą sviestą ir miltus. Į įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.

* Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.

P.S. Obuolius ėmiau gana mažus, ir jų pyrage man šiek tiek trūko, tad kitą kartą dėsiu jų daugiau. Neturėjau riešutų, todėl nedėjau, bet ir be jų pyrago skonis buvo puikus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis