Šokoladinis tinginys su pistacijomis

Pavadinau jį „saliamiu“, nes galutinis vaizdas primena dešrą. Žinoma, galite taip "neišsidirbinėti", bet kartais visai smagu taip pažaisti.

Populiariausi straipsniai:
- Kokias rankines rinktis šį rudenį (FOTO)
- Kaip puoselėti grožį po 40-ties: garsenybių grožio receptai
- Savaitės prognozės: kuri diena bus pozityviausia?
- 5 sekso klaidos, dėl kurių tampate prasta meilužė
- Kiniška vištiena su daržovėmis pomidorų padaže

Reikia:

150 g sviesto;
50 g kakavos miltelių;
1 kiaušinio;
100 g cukraus pudros;
70 g nelukštentų pistacijų;
20 g kokoso drožlių;
100 g sausainių su razinomis;
3 v.š. cukraus pudros apvoliojimui.

oditele.blogspot.com nuotr.
Kaip gaminti

1. Priekaistuvyje išlydykite sviestą ir sudėkite kakavos miltelius. Gerai išmaišykite, kad masė būtų vientisa. Palikite šiek tiek atvėsti.

2. Dubenyje išplakite kiaušinį su cukraus pudra. Į gautą masę sudėkite kakavinę masė ir išmaišykite.

3. Kitame dubenyje sudėkite išlukštentas nesmulkintas pistacijas, kokoso drožles ir gabaliukais sulaužytus sausainius. Išmaišykite ir ant jų užpilkite šokoladinę masę. Dar kartą permaišykite.

4. Ant maistinės plėvelės dėkite gautą masę ir suformuokite dešros formos gabalėlį. Galus užriškite ir laikykite šaldytuve kelias valandas arba per naktį.

5. Išimkite gabalėlį iš maistinės plėvelės, apvoliokite cukraus pudroje ir perriškite virvele.

P.S. „saliamis“ gaunasi sodraus šokoladinio skonio ir tikrai ne per saldus.

Skanaus!

„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis