Skaitomiausi tekstai:
- 10 produktų, kuriuos valgo liekni žmonės
- Mados vakare su J. P. Gaultier pristatyta kolekcija, skirta ne vien scenos žvaigždėms (FOTO)
- 5 sekso klaidos, dėl kurių tampate prasta meilužė
- Astrologė Rima: puikus laikas užmegzti naujus ryšius
- Grietininiai rageliai
Ingredientai:
500 g jautienos be kaulų,
2 vidutinio dydžio bulvės,
morka,
2 nedideli svogūnai,
100 g žaliųjų žirnelių,
200 ml sultinio,
100 ml trintų pomidorų,
50 ml baltojo sauso vyno,
2 šaukštai sviesto,
2 česnako skiltelės,
2 šaukšteliai saldžiųjų paprikų miltelių,
šaukštelis trintų kmynų,
2 šaukšteliai mairūnų,
šaukštelis druskos,
žiupsnelis pipirų.
Gaminimo eiga:
* Nuplaukite mėsą, nupjaustykite plėves, supjaustykite maždaug 2 cm dydžio kubeliais.
* Keptuvėje įkaitinkite sviestą, gražiai apkepkite mėsos kubelius.
* Iškepus dalį mėsos, iššluostykite keptuvę popieriniu rankšluoščiu (daugelis receptų rekomenduoja taip padaryti, tačiau svogūnams tikrai nekenkia mėsos sultys).
* Stambiai supjaustykite svogūnus, taip pat trumpai pakepinkite svieste.
* Sudėkite mėsą ir svogūnus į puodą, pabarstykite malta paprika ir druska.
* Išmaišykite, supilkite sultinį, užvirinkite šiupinį, sumažinkite ugnį, uždenkite puodą.
* Nulupkite ir kubeliais supjaustykite likusias daržoves.
* Sudėkite į puodą su mėsa, suberkite likusius prieskonius, žirnelius, išspauskite česnaką.
* Virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės mėsa, ~ 35 minutes.
* Įmaišykite pomidorų tyrę ir vyną, pasūdykite, jei reikia, pagardinkite pipirais.
Skanaus!
Pagaminimui užtruksite ~1 val.
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!