Varškės skarelės su obuoliais

Tik nepagailėkit įdaro! Kuo daugiau obuolių, tuo skaniau!

Skaitomiausi straipsniai:
- Krepšininko A. Macijausko žmona laužo stereotipus
- Kokius batus avėsime šį rudenį
- Natalija ir Katažina rungėsi, kuri gražesnė
- Meniu, kurį siūlo sveikatingumo treneriai
- Kitoks varškės apkepas

Receptą buvau nusižiūrėjusi ir atsidėjusi vasaros pradžiai, tačiau laikas taip greitai pralėkė, kad nepastebėjau kaip baigėsi rabarbarų sezonas. Nusprendžiau įdarą pakeisti obuoliais.

Tešlą pagaminau labai greitai ir sklandžiai, nė kiek nelipo prie rankų ir gražiai kočiojosi. Turbūt ilgiau užtrukau pjaustydama obuolius, nei ruošdama varškės tešlą. „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis