Skaitomiausi straipsniai:
- Lietuvoje jau 2 metus gyvenanti jamaikietė: pirmas įspūdis
šokiravo
- Madingi rudens sezono aprangos ir makiažo akcentai (FOTO)
- Dizainerė, sukūrusi Lolitos įvaizdį
- 5 melo frazės, kurias ištaria VISOS moterys
- Mokslininkai: burokėlių sultys iki šiol buvo per menkai vertinamos
- Šermukšniai meduje
Maždaug 2 porcijoms
1 maža arba pusė didelės raudonosios paprikos,
1 pomidoras arba 4 vyšniniai pomidoriukai,
3 cm. poro,
4 v.š. virtų pupelių,
1 agurkas,
10 juodųjų alyvuogių,
80-100 gr. konservuoto tuno,
šviežių krapų,
1 kietai virtas kiaušinis.
Užpilas:
alyvuogių aliejus,
citrinos sultys,
sojos padažas.
* Papriką, agurką supjaustome plonais šiaudeliais. Pomidorą skiltelėmis (vyšninius pomidorus - per pusę). Porą griežinėliais. Alyvuoges perpjauname per pusę. Krapus tiesiog suplėšome rankom. Visus ingridientus sumaišome.
* Užpilo ingridientų kiekius imame pagal savo skonį. Viską sumaišome ir užpilame ant salotų. Kiaušinį supjaustome skiltelėmis ir uždedame ant kiekvienos porcijos. Skanaus!
„iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!