Populiariausi straipsniai:
- R. Polanskis: tragiška žmonos ir negimusio kūdikio netektis, kaltinimai satanizmu ir 13-metės išprievartavimu
- Horoskopas spalio 9-16: laukia nelengva savaitė
- Kokius megztukus rinksimės šį sezoną
- Varškės apkepas kiek kitaip
- Tinginių „Napoleonas“
Reikės:
4 – 5 vidutinio dydžio obuolių,
1 st. miltų,
1 st. cukraus,
5 kiaušinių,
žiupsnelio druskos.

Taip pat reikės:
1 a.š. cinamono,
2 š. rudojo cukraus,
sviesto skardos patepimui.

Kaip gaminti
* Obuolius supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Kepimo skardą ištepkite sviestu.
* Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite. Baltymus su cukrumi gerai išplakite iki standžios, klampios masės. Baltymus kitame inde išplakite atskirai.
* Į išplaktus trynius supilkite išplaktų baltymų su cukrumi masę. Įdėkite žiupsnelį druskos. Iš lėto pilkite miltus ir nesustodami plakite. Miltų nepadauginkite.
* Į kepimo indą pilkite dalį tešlos, ant jos dėkite obuolius, juos apibarstykite rudojo cukraus ir cinamono mišiniu (jeigu mėgstate), dar galite pagardinti pyragą razinomis. Ant obuolių supilkite likusią dalį (didžiąją) tešlos.
* Šį pyragą reikia kepti apie 50 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Iškepus leiskite atvėsti.
Skanaus!sotibesote.wordpress.com
Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.
Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!