Kiaulienos dešrelės su raugintais kopūstais

Sotūs pietūs - garantuoti!

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- MTV apdovanojimai – stiliaus katastrofa
- Stilistė L. Žvirblytė: loftas - čia nieko nenuslėpsi
- Prognozės savaitei: kuri diena bus geriausia?
- Nepriekaištingai odos išvaizdai - veido epiliatorius
- Naminis jogurtas

Reikės:

1 kg šviežių kiaulienos dešrelių;
1 kg raugintų kopūstų;
smulkinto česnako pagal skonį;
smulkinto svogūno pagal skonį;
druskos, pipirų, aliejaus.

Gaminame:

* Kopūstus nuplauname. Jei yra spanguolių, išrenkame.

* Dešreles supjaustome stambiais griežinėliais.

* Storiadugniame puode pakaitiname aliejų, apkepame česnaką, svogūnus, dešreles.

* Supilame į puodą sultinį arba verdantį vandenį. Sudedame raugintus kopūstus, prieskonius. Labai skanu ir gražu įmesti paprikų griežinėlių, blanširuotų pomidoriukų.

* Pamaišome, sumažiname ugnį, uždengiame ir troškiname.

* Troškiname ne mažiau 20 min.(jei norime traškių kopūstų). Jei norime, kad kopūstai "sušustų" - troškiname apie 1 val.

* Skanaus!

www.gileskromelis.lt

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis